Onze sector staat continu in beweging!

Werken als technieker in de sector betekent een enorme keuze aan jobopportuniteiten bij meer dan 80 leden verspreid over gans België. Een sector die gekend staat voor zijn technologische innovaties.

Hierdoor groei jij uit tot een ware ambassadeur van je bedrijf en je merk(en) en krijg je volop vrijheid en autonomie om je ding te doen. Dankzij jouw kwalitatief werk, aan al die imposante projecten, zijn onze klanten super tevreden.

Eens jouw job straf gefixt, tover je een glimlach op het gezicht van de collega's. 
Hoe mooi kan jouw job wel niet zijn! 

Ga aan de slag als technicus van heftrucks tot rupskranen.

Sleutel jij binnenkort als service- of onderhoudstechnicus aan de meest indrukwekkende machines voor de bouw, logistiek en het grondverzet ? Vind een job bij jou om de hoek of toer als technicus het land rond en maak het verschil voor boeiende klanten.

Een onmisbaar radertje in de economie.

Als technicus van materieel voor de bouw en logistiek zorg jij ervoor dat havens, zorginstellingen, bedrijven, festivals, luchthavens en zoveel meer blijven draaien. Dat doe je door hun machines te installeren, onderhouden en herstellen.

De vrijheid om je ding te doen.

Iemand die de hele dag op je vingers kijkt, da’s niks voor jou? Dan zijn deze jobs jou op het lijf geschreven. Want je bent in deze sector vaak onderweg en bij klanten. En je hebt de vrijheid – en natuurlijk ook de verantwoordelijkheid – om je werk zelf in te plannen en goed uit te voeren. Om bij te blijven met de nieuwste technieken, krijg je toegang tot heel wat gespecialiseerde opleidingen. Zo word je alsmaar beter in wat je doet.

Members

Inloggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam